La Chișinău va avea loc Campionatul European la Fotbal pe plajă
Full Article 50 second read

La Chișinău va avea loc Campionatul European la Fotbal pe plajă

Pentru al doilea an consecutiv, țara noastră va găzdui Campionatul European la Fotbal pe plajă, unde vor participa 12 echipe naționale din Europa. Un anunț în acest sens a fost făcut pe 26 iulie de primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban. 

Campionatul va avea loc pe Arena de Fotbal pe Plajă din Parcul „La Izvor”.

„Anul precedent, pentru prima dată în istorie, în fața tribunelor arhipline, Naționala Moldovei a devenit campioana calificărilor, în Divizia B. Începând cu 27 iulie și până pe 31 iulie, vă invit să simțiți emoțiile celui de-al doilea turneu internațional găzduit la Chișinău”, a comunicat primarul.

Programul meciurilor și regimul de acces  poate fi găsit pe pagina evenimentului – Campionatul European – Euro Beach Soccer League, Divizia B, ediția 2022.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: