La Chișinău va avea loc Campionatul European la Fotbal pe plajă
Full Article 50 second read

La Chișinău va avea loc Campionatul European la Fotbal pe plajă

Pentru al doilea an consecutiv, țara noastră va găzdui Campionatul European la Fotbal pe plajă, unde vor participa 12 echipe naționale din Europa. Un anunț în acest sens a fost făcut pe 26 iulie de primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban. 

Campionatul va avea loc pe Arena de Fotbal pe Plajă din Parcul „La Izvor”.

„Anul precedent, pentru prima dată în istorie, în fața tribunelor arhipline, Naționala Moldovei a devenit campioana calificărilor, în Divizia B. Începând cu 27 iulie și până pe 31 iulie, vă invit să simțiți emoțiile celui de-al doilea turneu internațional găzduit la Chișinău”, a comunicat primarul.

Programul meciurilor și regimul de acces  poate fi găsit pe pagina evenimentului – Campionatul European – Euro Beach Soccer League, Divizia B, ediția 2022.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: