„Lipsa de consens nu a permis nici de această dată aprobarea ordinii de zi”. Ședința CUC, transferată pentru săptămâna viitoare
Full Article 50 second read

„Lipsa de consens nu a permis nici de această dată aprobarea ordinii de zi”. Ședința CUC, transferată pentru săptămâna viitoare

Ședința Comisiei Unificate de Control a fost transferată pentru săptămâna viitoare, după ce din lipsă de consens nu a fost aprobată ordinea de zi, informează Biroul politici de reintegrare.

Sursa citată notează că au avut loc discuții aprinse care „au evidențiat divergențele între delegații în ceea ce privește prezența posturilor ilegale și barierelor de circulație în Zona de Securitate, dar și buna funcționare a observatorilor militari ai Forțelor Mixte de Pacificare”.

„Membrii Comisiei din partea Republicii Moldova nu acceptă mimarea proceselor de pacificare și semnarea unor raporturi trunchiate privind situația în Zona de Securitate care nici măcar nu reflectă prezența posturilor ilegale instalate de Tiraspol”, mai anunță Biroul politici de reintegrare.

Delegația Republicii Moldova precizează că va utiliza în continuare instrumentele disponibile pentru a elimina posturile ilegale din Zona de Securitate și a stabili mecanismele eficiente de conlucrare a structurilor Forțelor Mixte de Pacificare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: