LIVE Deputații s-au întrunit într-o nouă ședință. Subiectele care vor fi examinate
Full Article 40 second read

LIVE Deputații s-au întrunit într-o nouă ședință. Subiectele care vor fi examinate

Deputații s-au întrunit astăzi într-o nouă ședință plenară din sesiunea extraordinară a Parlamentului. Aceștia au pe ordinea de zi 4 subiecte. De menționat că la ședință sunt prezenți 53 de deputați ai PAS, opoziția fiind absentă. 

Primul proiect de lege se referă la modificarea Legii bugetului de stat pentru anul 2022.

Parlamentarii vor examina și proiectul de lege pentru modificarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022.

În agenda deputaților se regăsește și proiectul de lege pentru modificarea Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2022.

Cel de-al patrulea subiect este proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: