LIVE Maia Sandu, declarații de presă alături de președinta Georgiei
Full Article 30 second read

LIVE Maia Sandu, declarații de presă alături de președinta Georgiei

Președintele Republicii Georgia Salome Zurabișvili se află într-o vizită de lucru la Chișinău. Oficialul din Georgia a avut o discuție cu președintele Republicii Moldova Maia Sandu. Cele două șefe de stat susțin o conferință de presă comună.

Salome Zurabișvili este o politiciană și fostă diplomată georgiană, născută în Franța. În urma alegerilor prezidențiale din noiembrie 2018, Zurabișvili a devenit prima femeie președinte din istoria Georgiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: