LIVE Ultima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară 2022
Full Article 50 second read

LIVE Ultima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară 2022

Parlamentul s-a întrunit într-o nouă ședință. Deputații urmează ca în ședința din 29 iulie să examineze mai multe proiecte de legi. Pe ordinea de zi va fi și proiectul de hotărâre cu privire la încheierea primei sesiuni ordinare a anului 2022. 

În agenda deputaților este și proiectul de lege privind acordarea unor facilități fiscale și vamale pentru cetățenii moldoveni care revin cu traiul în Republica Moldova. La fel, deputații vor examina proiectul de lege pentru modificarea Codului penal al Republicii Moldova.

În ordinea de zi se regăsește și proiectul de lege pentru modificarea Legii culturii, precum și proiectul de lege privind stațiunile balneare, climatice și balneoclimatice și tratamentul balnear și de recuperare.

Deputații vor lua o decizie și în privința proiectului de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Parlamentului Republicii Moldova privind aprobarea componenței nominale a comisiilor permanente ale Parlamentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: