Lucrurile în Moldova merg într-o direcție bună sau greșită? Datele celui mai recent sondaj 
Full Article 1 minutes read

Lucrurile în Moldova merg într-o direcție bună sau greșită? Datele celui mai recent sondaj 

Datele unui nou sondaj au fost prezentate în Republica Moldova. Sondajul a fost realizat de Centrul de Studii Sociale și Marketing „CBS-Research”, iar analiza datelor a fost efectuată de Institutul de Politici Publice. Respondenții au fost întrebați „credeți că în țara noastră lucrurile merg într-o direcție bună sau merg într-o direcție greșită?”. 

24,3% din respondenți cred că lucrurile în țara noastră merg într-o direcție bună, iar 65,8% cred că direcția este greșită.

Nu știu – 8,9% din respondenții sondajului și nu au răspuns – 1%.

Lucrurile în Moldova merg într-o direcție bună sau greșită? Datele celui mai recent sondaj 

NM

Cetățenii au mai fost întrebați „dacă în general în lume, lucrurile merg într-o direcție bună sau merg într-o direcție greșită”. 64% au spus că direcția este greșită, 19% – direcția este bună, nu știu – 16% și nu au răspuns – 2%.

Volumul eșantionului sondajului: 1132 de persoane. Datele au fost colectate în 13 regiuni ale țării, în perioada 29 octombrie – 10 noiembrie. Marja de eroare ±3%.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: