„Luni, dacă nu e realizat, pretorul va fi dat afară”. Ce a găsit primarul Ion Ceban în timpul inspecției inopinate în parcul Valea Trandafirilor
Full Article 2 minutes read

„Luni, dacă nu e realizat, pretorul va fi dat afară”. Ce a găsit primarul Ion Ceban în timpul inspecției inopinate în parcul Valea Trandafirilor

Primarul municipiului Chișinău Ion Ceban a întreprins pe 31 iulie o inspecție inopinată în parcul Valea Trandafirilor, din sectorul Botanica al capitalei. Acesta a dispus ca toate gheretele și construcțiile ilegale să fie demontate și evacuate până luni. În caz contrar, edilul a amenințat că pretorul sectorului Botanica va fi demis.

„Ce am găsit – multiple gherete fără acte, începerea construcțiilor capitale, fundamente și unele servicii oferite, care sunt interzise în aceasta perioadă, mașinuțe pentru copii, trambuline. Am vorbit cu oamenii din parc, care sunt și ei mirați de ce se întâmplă.
Repet, angajamente nu am față de nimeni”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Primarul capitalei a menționat că în parcul Valea Trandafirilor vor rămâne doar 11 gherete, amplasate la distanță una față de alta, iar restul vor fi evacuate.

„Așa nu mai merge, construcțiile capitale vor fi distruse. Termen limită este duminică. Luni, dacă nu e realizat, pretorul va fi dat afară și toți cei care se fac vinovați. Gunoiul strâns la timp, iar cei care fac dezordine să fie amendați. Panourile cu amenzi să fie instalate în parcuri”, a mai scris Ceban.

Am inspectat, inopinat, Parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica, unde am avut mai multe informații în ultimele…

Posted by Ion Ceban on Friday, 31 July 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: