Lux Proba Grup va investi un milion de lei în proiectul „Moldova pentru educație” al Ministerului Educației și Cercetării
Full Article 2 minutes read

Lux Proba Grup va investi un milion de lei în proiectul „Moldova pentru educație” al Ministerului Educației și Cercetării

Compania „Lux Proba Grup” se alătură unuia dintre cele mai importante proiecte ale Ministerului Educației și Cercetării. Investițiile companiei în proiectul „Moldova pentru Educație” vor valora 1 milion de lei.

Ministrul Dan Perciun a mulțumit reprezentanților companiei “Lux Proba Grup” pentru angajamentul pe care și l-au asumat,  menționând că investițiile în școli sunt o prioritate pentru Guvern. Până în prezent, 12 companii private, inclusiv Lux Proba Grup, și-au asumat public angajamentul de a investi 18 milioane de lei în infrastructură și echiparea instituțiilor de învățământ. Printre aceste companii se numără Orange, Moldcell, Starnet, Premier Energy, Kaufland, Linella, Mixbook, MAIB, OTP, DiTA EstFarm și Huawei.

Parteneriatul Național „Moldova pentru Educație”, lansat în Săptămâna Educației, este o inițiativă a Ministerului Educației și Cercetării, desfășurată sub patronajul Președinției Republicii Moldova. Scopul parteneriatului este de a uni eforturile Guvernului, mediului de afaceri și ale partenerilor externi pentru modernizarea educației in Republica Moldova.

Această inițiativă are ca scop asigurarea accesului egal la educație de calitate pentru toți elevii. Colaborarea cu companii private, cum ar fi „Lux Proba Grup”, subliniază importanța lucrului în echipă pentru obținerea rezultatelor durabile și pe termen lung în domeniul educațional.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: