MAEIE confirmă: Niciunul din cei 40 de moldoveni implicați în accidentul rutier din România nu a avut de suferit
Full Article 2 minutes read

MAEIE confirmă: Niciunul din cei 40 de moldoveni implicați în accidentul rutier din România nu a avut de suferit

În urma gravului accident rutier din România, în care a fost implicat un autocar cu 40 de moldoveni la bord, niciun cetățean al țării noastre nu a fost rănit. Informația a fost confirmată de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), pe 9 septembrie.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a autosesizat în legătură cu producerea unui accident rutier în România cu implicarea unui autocar înmatriculat în Republica Moldova. Potrivit autorităților române, accidentul s-a produs pe data de 9 septembrie, la ora 01:56, pe raza comunei Costești, județul Vaslui. Niciun cetățean al Republicii Moldova nu a avut de suferit. Ambasada țării noastre la București este în contact direct cu autoritățile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare ce se impun”, se arată în comunicatul MAEIE.

Precizăm că două autoturisme și un autocar, în care se aflau 40 de persoane din Republica Moldova, s-au ciocnit în noaptea de 8 spre 9 septembrie, în localitatea românească Crasna. În urma impactului, o persoană, care se afla în unul din cele două autoturisme, a murit, iar alte 6 au fost rănite. Potrivit autorităților române, niciunul din cei 40 de cetățeni moldoveni nu au avut de suferit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: