Mai multe femei, arestate în Dubai după ce au pozat nud. MAEIE precizează dacă printre ele au fost moldovence
Full Article 1 minutes read

Mai multe femei, arestate în Dubai după ce au pozat nud. MAEIE precizează dacă printre ele au fost moldovence

Poliția din Dubai a arestat un grup de femei care s-au fotografiat nud pe balconul unui hotel din Emiratele Arabe Unite (EAU). Acestea sunt acuzate de desfrânare, informează BBC

Potrivit sursei citate, opt femei sunt cetățence ale Rusiei. Totodată, portalul TUT.BY notează că printre participantele la sesiunea foto ar fi persoane din Ucraina, Belarus și Republica Moldova.

Solicitat de către NM, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniel Vodă, a declarat că în prezent, nu s-a confirmat faptul că printre persoanele reținute se află cetățeni ai Republicii Moldova. El a precizat că MAEIE operează doar cu date obținute din surse oficiale. Acestea sunt fie apeluri ale cetățenilor la Ambasada Republicii Moldova, fie o notificare din partea autorităților locale.

„Ambasada noastră a trimis o solicitare către forțele de ordine, dar la această etapă nu s-a confirmat informația că printre cei reținuți sunt și cetățeni ai Republicii Moldova”, a declarat purtătorul de cuvânt al MAEIE.

Menționăm că în EAU, încălcarea legii privind decența în public se pedepsește cu până la șase luni de închisoare și o amendă de aproximativ 1000 de euro.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: