Mai multe puncte de trecere a frontierei cu Ucraina și-au sistat activitatea. Precizările Poliției de Frontieră
Full Article 30 second read

Mai multe puncte de trecere a frontierei cu Ucraina și-au sistat activitatea. Precizările Poliției de Frontieră

Activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei cu Ucraina au fost sistate temporar, anunță Poliția de Frontieră. Potrivit sursei, la ora actuală nu funcționează vama de la Criva, Briceni, Otaci și Palanca.

„Din comunicarea colegilor din Ucraina, în intervalul orelor 21:00 – 24:00, pe linia vamală vor fi desfășurate lucrări de mentenanță a sistemelor informaționale”.

Potrivit polițiștilor de frontieră, în acest context are loc sistarea traficului în perioada indicată.

„Solicităm înțelegere și răbdare”, se arată în nota informativă a Poliției de Frontieră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: