Mai mulți oameni ar fi căzut dintr-un avion care își lua zborul de pe aeroportul din Kabul (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Mai mulți oameni ar fi căzut dintr-un avion care își lua zborul de pe aeroportul din Kabul (VIDEO)

În presă au fost publicate imagini cu un puternic impact emoțional, care redau situația disperată de la Kabul, Afganistan. În înregistrare se vede cum mai mulți oameni cad de la înălțime, după ce un avion își ia zborul.

Nu se știe deocamdată dacă victimele erau în zona trenului de aterizare și au căzut când a început retragerea acestuia în corpul avionului. De duminică, mii de afgani încearcă disperați să urce în orice aparat care îi poate duce departe de amenințarea talibană, scrie Digi24 pe 16 august.

Amintim că începând cu 15 august, talibanii controlează teritoriului statului Afganistan, inclusiv capitala Kabul. Diplomații acreditați la Kabul au fost evacuați. Aeroportul din oraș a fost luat cu asalt de sute de civili dornici să fugă din țară.

Autoritatea Aeronautică Civilă din Republica Moldova a precizat că companiile aeriene din Republica Moldova care transportă pasageri nu survolează spațiul aerian al Republicii Afganistan. Totuși, în prezent, în Afganistan se află o singură aeronavă contractată din Republica Moldova. Printre membrii echipajului sunt și cetățeni moldoveni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: