Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu omologul său german despre securitate din regiune
Full Article 50 second read

Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu omologul său german despre securitate din regiune

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut pe 20 februarie o convorbire telefonică cu Președintele Republicii Federale Germania, Frank Walter Steinmeier. 

Discuțiile s-au axat pe situația politică din țară, evoluțiile de securitate din regiune și agenda noastră europeană. Șefa statului i-a mulțumit omologului său german pentru sprijinul generos oferit țării noastre și și-a exprimat interesul privind extinderea cooperării în domeniul economic, al securității, dar și cel al bunei guvernări.

Amintim că,o delegație a Republicii Moldova, în frunte cu președinta Maia Sandu, a participat la Conferința de Securitate de la München, în perioada 17-19 februarie.

În cadrul evenimentului internațional din Germania, agenda șefei statului prevede întrevederi cu lideri de state și guverne, înalți oficiali europeni, dar și cu unii șefi de organizații internaționale.

Maia Sandu a discutat la München despre securitate, măsuri anticorupție și reziliență energetică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: