Maia Sandu a discutat cu președintele Comisiei de la Veneția despre reforma justiției și combaterea corupției
Full Article 50 second read

Maia Sandu a discutat cu președintele Comisiei de la Veneția despre reforma justiției și combaterea corupției

Șefa statului, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Gianni Buquicchio, președintele Comisiei de la Veneția. Oficialii au discutat despre reforma justiției și combaterea corupției. 

„Am reiterat prioritatea principală în mandatul meu de președinte al Republicii Moldova – reformarea veritabilă a justiției și combaterea corupției. Am discutat etapele ce trebuie parcurse pentru realizarea acestei priorități, dar și rolul important al expertizei Comisiei în definitivarea reformelor în domeniu. Am apreciat în acest sens contribuția experților din cadrul grupului de lucru de nivel înalt privind reforma justiției sub auspiciul secretarului general al Consiliului Europei, care este esențială pentru succesul reformei pe care o promovez”, a spus șefa statului.

Menționăm că Maia Sandu efectuează o vizită oficială la Strasbourg. Șefa statului a avut întrevederi cu secretarul general al Consiliului Europei (CoE), cu președintele Adunării Parlamentare a CoE și cu președintele Congresului Autorităților Locale și Regionale al CoE.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: