Maia Sandu, după închiderea secțiilor de votare: „Oameni buni, vă mulțumim frumos că ați mers azi la vot”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu, după închiderea secțiilor de votare: „Oameni buni, vă mulțumim frumos că ați mers azi la vot”

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al țării, Maia Sandu, a mulțumit alegătorilor pentru că au mers astăzi la vot. Totodată, liderul PAS a declarat echipa sa a depus peste 300 de sesizări la poliţie privind mai multe încălcări ale procesului electoral.

„Oameni buni, vă mulțumim frumos că ați mers azi la vot, iar noi vom cere autorităţilor să ia măsuri împotriva celor care au încercat să fraudeze alegerile. Avem probe video despre aceste încălcări, pe care le vom prezenta”, a declarat candidatul PAS la alegerile prezidenţiale, Maia Sandu, într-un briefing de presă, suţinut după închiderea secţiilor de votare.

Maia Sandu s-a adresat îm discursul său și alegătorilor din diaspora.

„Dragi oameni din diasporă, ați fost uimitori. Este o mobilizare extraordinară, model de activism civic și implicare. Peste 1 200 000 de oameni și-au exercitat dreptul alvot și ei merită aplauzele noastre”, a mai menționat Maia Sandu.

Precizăm că secțiile de votare din Republica Moldova s-au închis la ora 21:00, însă programul unora dintre ele poate fi prelungit cu cel mult două ore, în cazul în care nu toți alegătorii au reușit să își exercite dreptul la vot. Prezența la vot la ora 21:00 constituie 42,7%, adică peste 1,2 mln de oameni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: