Sandu pleacă marți la Bruxelles să vorbească despre situația din Moldova. Miercuri – la Paris, unde se va întâlni cu Macron
Full Article 1 minutes read

Sandu pleacă marți la Bruxelles să vorbească despre situația din Moldova. Miercuri – la Paris, unde se va întâlni cu Macron

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua în zilele de 17-18 mai o vizită de lucru la Bruxelles, unde se va întâlni cu prim-ministrul Regatului Belgiei și va avea întrevederi cu oficiali ai instituțiilor UE.

Miercuri, 18 mai, la ora locală 15.00, președinta Maia Sandu va ține un discurs în plenul Parlamentului European, iar la ora 15.30 – o conferință de presă comună cu Roberta Metsola, președinta Legislativului UE.

Eurodeputatul Siegfried Mureșan a scris pe pagina sa de Facebook, că săptămâna aceasta, Republica Moldova este cap de afiș în Parlamentul European.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va veni în plenul Parlamentului să vorbească despre situația curentă din Republica Moldova și eforturile autorităților și cetățenilor moldoveni în gestionarea crizei refugiaților. Este important ca întreaga Uniune Europeană să cunoască exact ceea ce se întâmplă în Republica Moldova”, a continuat Mureșan.

Joi, 19 mai, Maia Sandu se va întâlni, la Paris, cu Emmanuel Macron, președintele Republicii Franceze.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: