Maia Sandu, reacție la acuzațiile lui Igor Dodon că ar sta în spatele huiduielilor mamei sale: „Justiția trebuie să asigure dreptate, nu circ”
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu, reacție la acuzațiile lui Igor Dodon că ar sta în spatele huiduielilor mamei sale: „Justiția trebuie să asigure dreptate, nu circ”

Șefa statului Maia Sandu a venit cu o reacție, după ce Igor Dodon a acuzat-o că ar sta în spatele huiduielilor de astăzi în privința mamei sale care a mers la Procuratura Anticorupție. Președinta a menționat că „justiția trebuie să asigure dreptate, nu circ”.

„Justiția trebuie să le asigure dreptate, nu circ. Fără umilințe publice, răfuieli și spectacole, care nu contribuie la cercetarea cauzelor și nici la creșterea credibilității justiției. Instituțiile vizate trebuie să le asigure tuturor un tratament corect”, a declarat Maia Sandu.

Fostul șef de stat Igor Dodon, care se află în arest la domiciliu, susține că mama sa ar fi un instrument al partidului de guvernare și al președintei Maia Sandu, utilizat pentru răfuieli politice. Declarația a fost făcută la scurt timp după ce activista Maria Olar a huiduit-o pe Galina Dodon, mama socialistului, care s-a prezentat la Procuratura Anticorupție.

Aceasta figurează în același dosar penal în care este vizat și Igor Dodon. PAS a refuzat să comenteze acuzațiile lui Dodon, menționând că organele de drept trebuie să-și facă treaba.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: