Maia Sandu, reacție la acuzațiile lui Igor Dodon că ar sta în spatele huiduielilor mamei sale: „Justiția trebuie să asigure dreptate, nu circ”
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu, reacție la acuzațiile lui Igor Dodon că ar sta în spatele huiduielilor mamei sale: „Justiția trebuie să asigure dreptate, nu circ”

Șefa statului Maia Sandu a venit cu o reacție, după ce Igor Dodon a acuzat-o că ar sta în spatele huiduielilor de astăzi în privința mamei sale care a mers la Procuratura Anticorupție. Președinta a menționat că „justiția trebuie să asigure dreptate, nu circ”.

„Justiția trebuie să le asigure dreptate, nu circ. Fără umilințe publice, răfuieli și spectacole, care nu contribuie la cercetarea cauzelor și nici la creșterea credibilității justiției. Instituțiile vizate trebuie să le asigure tuturor un tratament corect”, a declarat Maia Sandu.

Fostul șef de stat Igor Dodon, care se află în arest la domiciliu, susține că mama sa ar fi un instrument al partidului de guvernare și al președintei Maia Sandu, utilizat pentru răfuieli politice. Declarația a fost făcută la scurt timp după ce activista Maria Olar a huiduit-o pe Galina Dodon, mama socialistului, care s-a prezentat la Procuratura Anticorupție.

Aceasta figurează în același dosar penal în care este vizat și Igor Dodon. PAS a refuzat să comenteze acuzațiile lui Dodon, menționând că organele de drept trebuie să-și facă treaba.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: