Medicina și religia au găsit limbă comună? OMS și Mitropolia au tipărit 100 000 de iconițe
Full Article 2 minutes read

Medicina și religia au găsit limbă comună? OMS și Mitropolia au tipărit 100 000 de iconițe

Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) din Republica Moldova a tipărit un tiraj de 100 000 de iconițe cu Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor, Pantelimon iar pe verso cu mesaj din Sfânta Scriptură ce ne îndeamnă la păstrarea sănătății și importanța medicului în viața omului.

Dragi și iubiți creștini, în ultimii ani trăim vremuri foarte grele, pandemie, război, secetă, sărăcie… cumpănă după cumpănă se abat peste lumea în care trăim. În așa vremuri grele, mulți dintre noi devin orbi, încăpățânați, mândri, încrezuți, scăpând din vedere semnele și ajutorul Domnului. Indiferent de asta, Dumnezeu nu încetează să ne iubească, el este mereu alături de noi. Pentru că pe Dumnezeu nu o să îl găsim privind la nesfârșit spre cer, pentru că el este aici, în fiecare dintre noi, alături de noi, în oamenii care pot și vor să ne ajute” a subliniat ÎPS Mitropolit Vladimir, într-un comunicat al Mitropoliei.

Iconițele se vor distribui de preoți în parohii și instituțiile medicale din țară pe 9 august, atunci când va fi marcată sărbătoarea Sf. M. Mc. Pantelimon.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: