Mihai Culceac și Stanislav Banaru au obținut medalia de bronz la Campionatul de canoe din Ungaria 
Full Article 30 second read

Mihai Culceac și Stanislav Banaru au obținut medalia de bronz la Campionatul de canoe din Ungaria 

Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova anunță că dubloul Mihai Culceac – Stanislav Banaru a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial Under 18 de canoe din Ungaria.

Sportivii au înregistrat rezultatul 3:46.17 pe distanța 1000 metri, fiind întrecuți de ungurii Csanad Molnar – David Juhasz (3:42.89) și uzbekii Mukhammadali Mirismanov – Azimjon Sotiboldiev (3:45.58).

De menționat că în septembrie curent, canoistul Mihai Culceac a cucerit o altă medalie de bronz la Campionatul Mondial Under 18 din Ungaria.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: