Mii de moldoveni au participat la un concert, la Moscova, în aceeași zi în care a fost înregistrat un record de infectări cu COVID-19 (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Mii de moldoveni au participat la un concert, la Moscova, în aceeași zi în care a fost înregistrat un record de infectări cu COVID-19 (VIDEO)

Moldovenii stabiliți în Moscova și-au dat întâlnire, 17 octombrie, la complexul expozițional „VDNH”, unde s-a desfășurat un concert. Potrivit organizatorilor, câteva mii de oameni au venit la eveniment. Din imaginile difuzate pe Facebook, participanții au uitat de măști de protecție și de distanța socială, în pofida numărului record de infectări cu coronavirus, înregistrate duminică în Rusia, majoritatea în capitală.

Moldovenii au dansat hora și au uitat de măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19, cum ar fi măștile de protecție. În fața participanților au evoluat interpreții Mariana Șura și Ady Carp.

Concertul a fost organizat de organizația „Dar pentru Moldova”, care deține și o companie de transport. Aceasta efectuează rute regulate Moldova-Federația Rusă. În noiembrie 2020, înainte de alegerile noului președinte al țării, aceeași organizație a desfășurat un concert pentru diaspora din Rusia.

Amintim că, pentru a patra zi consecutiv, Rusia înregistrează un număr record de infectări cu COVID-19. Peste 34 de mii de cazuri au fost depistate timp de o zi, majoritatea în Moscova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: