Militarii moldoveni vor efectua trageri de instrucție la poligoanele din nordul și centrul țării. Precizările Ministerului Apărării
Full Article 40 second read

Militarii moldoveni vor efectua trageri de instrucție la poligoanele din nordul și centrul țării. Precizările Ministerului Apărării

Efectivul în termen și pe contract al Armatei Naționale va executa, în perioada 13-17 martie, trageri de instrucție la poligoanele militare din nordul și centrul țării. Anunțul a fost făcut, pe 13 martie, de către Ministerul Apărării.

Instituția precizează că, în cadrul ieșirilor de campanie, militarii vor executa trageri din armamentul de infanterie, conform Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2023.

În acest context, Ministerul a informează populația cu privire la mișcarea unităților de tehnică militară pe drumurile naționale.

„Rugăm cetățenii să nu distribuie în spațiul online imagini foto sau video cu vehiculele din dotarea Armatei Naționale pentru a preveni apariția știrilor false”, se menționează în nota informativă a instituției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: