Ministerul Afacerilor Externe al Franței îi îndeamnă pe cetățenii francezi să părăsească imediat Republica Belarus
Full Article 1 minutes read

Ministerul Afacerilor Externe al Franței îi îndeamnă pe cetățenii francezi să părăsească imediat Republica Belarus

Ministerul Afcerilor Externe al Fanței i-a îndemnat, pe 13 februarie, pe cetățenii francezi aflați pe teritoriul Republicii Belaru să părăsească imediat țara, transmite presa din Ucraina.

„Cetățenii francezi sunt îndemnați să părăsească imediat Belarusul din cauza acțiunii militare din Ucraina”, se arată în comunicatul ministerului.

Amintim că ambasada SUA la Moscova îndeamnă cetățenii săi, care se află în Rusia, să părăsească Federația Rusă imediat. Ambasada s-a referit la posibilitatea persecuției americanilor de către serviciile speciale rusești, precum și la faptul că „Rusia poate refuza să recunoască cetățenia SUA persoanelor cu dublă cetățenie și să le supună mobilizării”.

Pe 12 februarie, Ambasada SUA a îndemnat cetățenii săi să se abțină de la călătorii în Rusia „din cauza consecințelor imprevizibile ale unei invazii neprovocate pe scară largă în Ucraina de către forțele militare ruse, a posibilității hărțuiri și reținerii cetățenilor americani de către serviciile de securitate ruse, aplicarea arbitrară a legilor locale și posibilitatea terorismului”.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: