Ministerul Apărării reacționează, după ce pe străzile din Chișinău a fost surprinsă tehnică militară: „Aparține armatei”
Full Article 1 minutes read

Ministerul Apărării reacționează, după ce pe străzile din Chișinău a fost surprinsă tehnică militară: „Aparține armatei”

Ministerul Apărării a venit cu precizări, după ce în mediul online au apărut noi imagini video în care  apare un tanc tractat pe străzile din Chișinău. Potrivit sursei citate, ar fi vorba de una din blindatele din dotarea Armatei Naționale, care este transportată la centrul de instruire pentru a participa la exercițiul „Scutul de foc”.

„Un nou video cu tehnică din dotarea Armatei Naționale și o nouă tentativă de dezinformare”, declară ministerul de resort.

Potrivit sursei citate, blindata a fost transportată cu trailerul pentru a nu deteriora carosabilul.

Ministerul Apărării reiterează că, în contextul exercițiului „Scutul de foc”, unitățile de tehnică din dotarea Armatei Naționale vor continua deplasarea pe drumurile naționale atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi.

Precizăm că în seara zilei de ieri în mediul online, în special pe canelele de Telegram a fost distribuit intens un video în care apare un tanc, transportat pe străzile orașului Chișinău. Imaginile ar fi fost surprinse pe strada Calea Orheiului din capitală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: