Ministerul Apărării reacționează, după ce pe străzile din Chișinău a fost surprinsă tehnică militară: „Aparține armatei”
Full Article 1 minutes read

Ministerul Apărării reacționează, după ce pe străzile din Chișinău a fost surprinsă tehnică militară: „Aparține armatei”

Ministerul Apărării a venit cu precizări, după ce în mediul online au apărut noi imagini video în care  apare un tanc tractat pe străzile din Chișinău. Potrivit sursei citate, ar fi vorba de una din blindatele din dotarea Armatei Naționale, care este transportată la centrul de instruire pentru a participa la exercițiul „Scutul de foc”.

„Un nou video cu tehnică din dotarea Armatei Naționale și o nouă tentativă de dezinformare”, declară ministerul de resort.

Potrivit sursei citate, blindata a fost transportată cu trailerul pentru a nu deteriora carosabilul.

Ministerul Apărării reiterează că, în contextul exercițiului „Scutul de foc”, unitățile de tehnică din dotarea Armatei Naționale vor continua deplasarea pe drumurile naționale atât pe timp de noapte, cât și pe timp de zi.

Precizăm că în seara zilei de ieri în mediul online, în special pe canelele de Telegram a fost distribuit intens un video în care apare un tanc, transportat pe străzile orașului Chișinău. Imaginile ar fi fost surprinse pe strada Calea Orheiului din capitală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: