„Moldova are totul pentru dezvoltare”. Navalnîi și Tihanovskaia au felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obținută la alegeri
Full Article 1 minutes read

„Moldova are totul pentru dezvoltare”. Navalnîi și Tihanovskaia au felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obținută la alegeri

Pe 16 noiembrie, președintele ales Maia Sandu a fost felicitată pentru victorie nu doar de șefii de stat, ci și de liderii opoziției. „Moldova are totul pentru dezvoltare. Lipsea doar un președinte care să lupte împotriva corupției”, a scris liderul opoziției ruse Alexei Navalnîi pe Facebook, în timp ce liderul opoziției beloruse Svetlana Tihanovskaia și-a exprimat admirația pentru curajul și devotamentul Maiei Sandu.

Navalnîi a felicitat, de asemenea, Republica Moldova pentru prima femeie președintă și a menționat că acum țara are tot ce are nevoie pentru dezvoltare.

Tihanovskaia a menționat că sub conducerea Maiei Sandu, poporul moldovenesc va prospera și speră să dezvolte relații bune și cu Belarus.

Amintim că anterior și președinții României și Ucrainei, precum și președintele rus, au felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria sa la alegeri. Mai mult, Kremlinul a comentat rezultatele votului, menționând că Rusia respectă rezultatele alegerilor prezidențiale din Moldova și se așteaptă să stabilească relații reciproc avantajoase cu noul lider.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: