Moldtelecom are un nou director interimar
Full Article 2 minutes read

Moldtelecom are un nou director interimar

Alexandru Ciubuc va conduce de astăzi cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Republica Moldova – S.A. Moldtelecom. Informația a fost confirmată de Agenția Proprietăți Publice (APP), pe 11 noiembrie.

Directorul general al APP Eugeniu Cozonac a încurajat noua conducere să lanseze imediat un amplu proces de evaluare a activității de până acum a companiei.

„Misiunea noului director va fi să facă urgent o evaluare a stării lucrurilor din întreprindere, să gestioneze cu succes echipa și activitățile, dar și să accepte provocarea de a moderniza infrastructura și de a dezvolta servicii noi – utile consumatorilor și în pas cu schimbările globale la care asistăm în ultima perioadă,” a subliniat Eugeniu Cozonac.

Directorul interimar al Moldtelecom susține că, prioritar, se va axa pe 3 idei de bază.

„Orientarea către client – va juca un rol primordial în câștigarea încrederii consumatorilor în serviciile noastre. Apoi este foarte importantă optimizarea proceselor și a costurilor. Iar în al treilea rând ne vom concentra pe inovații tehnologice și pe crearea de servicii noi”, a punctat Alexandru Ciubuc.

Moldtelecom a fost fondată acum 28 de ani, are 2700 de angajați și este operatorul numărul 1 de servicii integrate mobile-fixe-internet și TV din ţară.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: