Municipiul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2023: „După 10 ani, titlul vine din nou la noi”
Full Article 40 second read

Municipiul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2023: „După 10 ani, titlul vine din nou la noi”

Ungheniul va fi, în anul 2023, Capitala Tineretului. Proiectul elaborat de municipiu a acumulat cel mai mare punctaj (531). Astfel, Ungheniul a fost declarat câștigător al concursului „Capitala Tineretului 2023”, anunțat de Ministerul Educației și Cercetării.

Reprezentanții municipiului Ungheni declară că vor fi organizate mai multe evenimente, programate în cadrul Capitalei Tineretului 2023. Printre acestea sunt: maratonul tinerelor familii pentru sănătate, forumul internațional „Tinerii – ambasadorii participării civice” și Gala tinerilor activi.

De menționat că Ungheniul a fost prima localitate din Republica Moldova, desemnată Capitala Tineretului.

„Iată că, după 10 ani, acest titlu vine din nou la Ungheni”, comunică autoritățile municipiului Ungheni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: