Municipiul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2023: „După 10 ani, titlul vine din nou la noi”
Full Article 40 second read

Municipiul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2023: „După 10 ani, titlul vine din nou la noi”

Ungheniul va fi, în anul 2023, Capitala Tineretului. Proiectul elaborat de municipiu a acumulat cel mai mare punctaj (531). Astfel, Ungheniul a fost declarat câștigător al concursului „Capitala Tineretului 2023”, anunțat de Ministerul Educației și Cercetării.

Reprezentanții municipiului Ungheni declară că vor fi organizate mai multe evenimente, programate în cadrul Capitalei Tineretului 2023. Printre acestea sunt: maratonul tinerelor familii pentru sănătate, forumul internațional „Tinerii – ambasadorii participării civice” și Gala tinerilor activi.

De menționat că Ungheniul a fost prima localitate din Republica Moldova, desemnată Capitala Tineretului.

„Iată că, după 10 ani, acest titlu vine din nou la Ungheni”, comunică autoritățile municipiului Ungheni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: