„Năstase, Vlah, Stoianoglo și Morari s-au întâlnit la hotel.” Moderatorul Jurnal TV despre atacurile lui Năstase
Full Article 2 minutes read

„Năstase, Vlah, Stoianoglo și Morari s-au întâlnit la hotel.” Moderatorul Jurnal TV despre atacurile lui Năstase

Candidatul la președinție Andrei Năstase, împreună cu alți candidați, Irina Vlah, Alexandr Stoianoglo și Natalia Morari, s-au întâlnit într-adevăr în clădirea unui hotel din Chișinău. Acolo, ei și alți candidați s-au întâlnit cu misiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Aceasta este afirmația moderatorului de la Jurnal TV, Dumitru Mișin, care a comentat atacurile lui Năstase, care a negat existența acestei întâlniri.

„Vreau să clarific că pe 18 septembrie 2024, candidații la președinție Andrei Năstase, Irina Vlah, Alexandr Stoianoglo, Natalia Morari și alți participanți s-au întâlnit într-adevăr la un hotel din centrul capitalei. Această întâlnire a avut loc cu delegația misiunii preelectorale a APCE, care vizita atunci Moldova. Consider că domnul Năstase ar fi putut explica inițial de ce candidații s-au întâlnit în același loc. Dar a preferat să mă atace în loc să explice politicos contextul acestei întâlniri”, a spus Mișin, menționând că alți candidați au confirmat ulterior prezența lor la această întâlnire.

Reamintim că în seara de 15 octombrie, moderatorul dezbaterilor electorale de la Jurnal TV, Dumitru Mișin, a declarat că Năstase a fost văzut în compania Irinei Vlah, Alexandr Stoianoglo și Natalia Morari într-unul dintre hotelurile din capitală și l-a întrebat pe reprezentantul lui Năstase de ce s-au întâlnit. Ulterior, Năstase a negat faptul întâlnirii, insultând în diverse moduri canalul TV și pe moderatorul însuși. Năstase a amenințat cu judecata postul de televiziune Jurnal TV.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: