Natalia Gavrilița îl citează pe Mark Twain: „Zvonurile despre plecarea mea sunt exagerate”
Full Article 2 minutes read

Natalia Gavrilița îl citează pe Mark Twain: „Zvonurile despre plecarea mea sunt exagerate”

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, respinge zvonurile lansate în spațiul public potrivit cărora, în scurt timp, ar urma să fie numit un nou prim-ministru al țării. Gavrilița spune că „Moldova e plină de zvonuri”, la care nu apleacă urechea.  

„O să răspund în stilul lui Mark Twain: zvonurile despre plecarea mea sunt exagerate”, a declarat premierul în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8.

Prim-ministra admite că mai multe persoane ar fi potrivite pentru funcția de prim-ministru al țării. Totuși, declară că atâta timp cât împreună cu echipa guvernamentală poate contribui la atenuarea multiplilor crize cu care se confruntă țara, nu ia în considerare o eventuală demisie din funcție.

„Eu nu m-am născut nici pe departe pentru funcția de prim-ministru și nu mă țin de ea de dragul funcției, dar atâta timp cât cred că pot contribui cu echipa pentru atenuarea crizelor și ancora Moldova în spațiul european, evident că îmi voi da toata silința”, a conchis premierul țării.

Amintim că, în ultimele zile, în spațiul public au circulat zvonuri precum că Guvernul Gavrilița ar urma să fie demis, iar în locul prim-ministre Gavrilița să fie numit actualul consilier al președintei Maia Sandu, Dorin Recean – zvonuri pe care Președinția nici nu le-a confirmat, nici nu le-a infirmat.

Azi, în schimb, la TV8, Gavrilița a declarat că pregătește mai multe remanieri guvernamentale, care vor fi anunțate până la sfârșitul lunii septembrie, curent. Se întâmplă după ce ministra Mediului, Iuliana Cantaragiu, și-a depus mandatul de ministru – decizie acceptată de șefa Guvernului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: