Nesterovschi, cercetat pentru finanțare ilegală de către Șor, scapă de penitenciar. Deputatul, plasat în arest la domiciliu: „O mică victorie”
Full Article 50 second read

Nesterovschi, cercetat pentru finanțare ilegală de către Șor, scapă de penitenciar. Deputatul, plasat în arest la domiciliu: „O mică victorie”

Deputatul Alexandr Nesterovschi, învinuit de finanțare ilegală din partea unui grup criminal organizat condus de oligarhul fugar Ilan Șor, a fost transferat din arest în penitenciar, la domiciliu. Decizia a fost pronunțată de magistrați, pe 17 noiembrie. Parlamentarul a calificat hotărârea drept „o mică victorie”.

„O mică victorie, dintr-o serie de viitoare victorii”, a scris parlamentarul pe o rețea de socializare.

Amintim că Alexandr Nesterovschi și colega sa de partid, Irina Lozovan, au fost reținuți pe 21 septembrie, fiind învinuiți de finanțare ilegală din partea unui grup criminal organizat condus de Ilan Șor. Prin decizia judecătorilor, Nesterovschi s-a aflat până acum în arest în Penitenciarul nr. 13. La rândul său, deputata Irina Lozovan s-a aflat în arest la domiciliu. Măsura în cazul parlamentarei a fost prelungită pe 16 noiembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: