Nisporeni: Un copil de 7 ani a fost găsit asfixiat în casă, iar mama sa, în stare inconștientă
Full Article 50 second read

Nisporeni: Un copil de 7 ani a fost găsit asfixiat în casă, iar mama sa, în stare inconștientă

Un copil de 7 ani, cu semne vizibile de asfixiere, a fost găsit mort în propria casă, în timp ce mama acestuia era cu venele tăiate în stare de inconștiență. Tragedia s-a produs în raionul Nisporeni, a confirmat pentru NM, ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

„Poliția din Nisporeni a fost înștiințată de către un bărbat, precum că fosta sa soție nu răspunde la apelurile telefonice. Oamenii legii au intervenit promt și ajungând la fața locului, la domiciliul femeii, au depistat cadavrul unui minor în vârstă de 7 ani cu semne vizibile de asfixiere, iar pe mama acestuia în vârstă de 45 ani cu venele tăiate fiind în stare de inconștiență”, a precizat Cristina Vicol.

Femeia a fost transportată urgent la spitalul raional, în secția reanimare.

Cazul este investigat de polițiștii din Nisporeni.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: