Noi detalii despre bărbatul bătut și lăsat să moară la Criuleni. Poliția a reținut trei suspecți
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre bărbatul bătut și lăsat să moară la Criuleni. Poliția a reținut trei suspecți

Poliția a reținut pentru 72 de ore trei suspecți în cazul bărbatului de 36 de ani, care a fost bătut și lăsat să zacă lângă punctul medical din satul Coșernița, raionul Criuleni. Victima a fost găsită în stare gravă, în dimineața de 13 martie, și a decedat câteva ore mai târziu, la spital.

Potrivit ofițerului de presă al IP Criuleni Elena Băetrău, polițiștii au reținut trei bănuiți. Este vorba despre o femeie și doi bărbați, cu vârstele de 32 și 34 de ani. Aceștia își recunosc vina.

Amintim că totul s-a întâmplat noaptea trecută, când un bărbat de 36 de ani ar fi mers în ospeție la o femeie din satul Coșernița, raionul Criuleni. În acel moment, acolo se aflau mai multe persoane din localitate. Între aceștia a izbucnit un conflict, care s-a transformat în bătaie.

În cadrul cercetării la fața locului, în gospodăria gazdei, au fost depistate urme ce demonstrează că bărbatul agresat a fost scos din curte și dus lângă punctul medical din localitate. Acolo, acesta a fost lăsat să zacă fără să-i fie acordat ajutor. El a fost găsit abia dimineață.

Victima s-a stins din viață câteva ore mai târziu, în secția reanimare a Spitalului Raional Criuleni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: