Noi detalii despre crima de la Hâncești. Tânăra împușcată de logodnic era asistentă medicală într-un spital din capitală (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre crima de la Hâncești. Tânăra împușcată de logodnic era asistentă medicală într-un spital din capitală (FOTO)

Tânăra de 23 de ani, din raionul Hâncești, care a decedat după ce a fost împușcată de către logodnicul său, era asistentă medicală superioară în Departamentul Primiri Urgențe din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Conducerea instituției a publicat, pe 13 septembrie, un mesaj de condoleanțe. 

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală superioară în Departamentul Primiri Urgențe. Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos”, se arată în mesaj.

Ana Fantaziu era originară din localitatea Fundul Galbenei, raionul Hâncești. Aceasta a studiat la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar în 2019, după absolvire, și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Urma să împlinească 24 de ani.

Pe 20 august, tânăra a anunțat pe pagina sa de Facebook că urmează să se căsătorească.

***

Amintim că Ana Fantaziu a fost împușcată mortal de către logognicul său. S-a întâmplat pe 12 septembrie, după ora 1:00.  Oamenii legii au fost alertați de către tatăl tinerei, care le-a spus că agresorul, iubitul fiicei sale, a venit la ei acasă. În urma unui conflict, bărbatul de 28 ani i-ar fi amenințat pe toți cu moartea, după care proprietarul casei, în vârstă de 53 ani, a fugit din locuință, iar în urma lui a auzit mai multe împușcături.

Oamenii legii au depistat cadavrul tinerei, dar și al agresorului, care s-ar fi sinucis dintr-o armă pe care o deținea legal.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: