Noua activitate a fostei purtătoare de cuvânt a Guvernului Anastasia Taburceanu: a fondat o companie 
Full Article 50 second read

Noua activitate a fostei purtătoare de cuvânt a Guvernului Anastasia Taburceanu: a fondat o companie 

Anastasia Taburceanu, fosta purtătoare de cuvânt a Nataliei Gavrilița, va oferi servicii de consultanță în comunicare. Taburceanu, împreună cu expertul în comunicare strategică și relații publice Ion Grosu, a fondat o companie. 

„Compania Grai, fondată de Ion Grosu și Anastasia Taburceanu, oferă servicii de consultanță în comunicare strategică, comunicare de criză și gestionare a campaniilor de comunicare. Misiunea companiei e să ajute companiile, organizațiile și persoanele publice din Moldova să atingă potențialul maxim prin utilizarea eficientă a instrumentelor de comunicare strategică”, se arată într-o declarație a companiei.

Totodată se menționează că „fondatorii companiei au experiență în promovarea produselor comerciale, implementarea campaniilor de schimbare de comportament, comunicarea de reformă și de politici publice, comunicare instituțională și campanii electorale”.

***

Pe 9 ianuarie 2023, premierul Natalia Gavrilița a anunțat că Anastasia Taburceanu și-a depus demisia din motive personale. Taburceanu a fost numită purtător de cuvânt al premierului Gavrilița pe 10 august 2021.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: