Un tânăr de 28 de ani a murit în urma unui accident rutier cu implicarea unei motociclete
Full Article 50 second read

Un tânăr de 28 de ani a murit în urma unui accident rutier cu implicarea unei motociclete

O persoană a murit în urma un accident rutier cu implicarea unei motociclete. Accidentul s-a produs în această seară, în jurul orei 18:30 pe traseul de legătură a localităților Lopatna și Jora de Sus. 

Preliminar polițiștii au stabilit că este vorba despre un tânăr de 28 de ani, ce se deplasa cu motocicleta de marcă Honda ce aparținea unui consătean, a accelerat și a pierdut controlul asupra ghidonului.

În consecință s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, conducătorul motocicletei a decedat pe loc.

Pe cazul dat urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Pe parcursul a 7 luni ale anului curent de către Serviciul Patrulare Orhei- Telenești- Criuleni- Dubăsari și a măsurilor de prevenire realizate de IP Orhei au fost depistate și reținute pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere 156 de motociclete.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: