Numărul persoanelor infectate cu COVID aproape că s-a dublat comparativ cu săptămâna precedentă
Full Article 50 second read

Numărul persoanelor infectate cu COVID aproape că s-a dublat comparativ cu săptămâna precedentă

În Republica Moldova s-au înregistrat în decurs de o săptămână 9528 cazuri noi de infecție cu COVID-19. Potrivit Ministerului Sănătății, în total au fost efectuate 37.634 teste.

Între timp, în perioada 25-31 iulie, din cauza virusului au murit 22 de persoane.  În prezent, s-au vaccinat cu schema completă 1 067 791 de cetățeni.

Cu o săptămână înainte în Moldova se infectase cu COVID 5793 de oameni.

Amintim că Centrul pentru Controlul și Prevenire a Bolilor din SUA au adăugat, la 1 august, Republica Moldova și România la categoria de „risc înalt” de călătorie din cauza Coronavirusului. Moldova a fost inclusă în categoria celui mai înalt nivel – al treilea, care includea țări în care au fost înregistrate peste 100 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 28 de zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: