Numărul persoanelor infectate cu COVID aproape că s-a dublat comparativ cu săptămâna precedentă
Full Article 50 second read

Numărul persoanelor infectate cu COVID aproape că s-a dublat comparativ cu săptămâna precedentă

În Republica Moldova s-au înregistrat în decurs de o săptămână 9528 cazuri noi de infecție cu COVID-19. Potrivit Ministerului Sănătății, în total au fost efectuate 37.634 teste.

Între timp, în perioada 25-31 iulie, din cauza virusului au murit 22 de persoane.  În prezent, s-au vaccinat cu schema completă 1 067 791 de cetățeni.

Cu o săptămână înainte în Moldova se infectase cu COVID 5793 de oameni.

Amintim că Centrul pentru Controlul și Prevenire a Bolilor din SUA au adăugat, la 1 august, Republica Moldova și România la categoria de „risc înalt” de călătorie din cauza Coronavirusului. Moldova a fost inclusă în categoria celui mai înalt nivel – al treilea, care includea țări în care au fost înregistrate peste 100 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 28 de zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: