O adolescentă de 17 ani, lovită de o mașină. Aceasta filma un video în timp ce se afla pe trecerea de pietoni (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

O adolescentă de 17 ani, lovită de o mașină. Aceasta filma un video în timp ce se afla pe trecerea de pietoni (VIDEO)

O adolescentă de 17 ani a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni în timp ce filma un video. Incidentul a avut loc în municipiul Bălți, sâmbătă, 17 aprilie. 

Potrivit poliției, patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani încercau să filmeze un video pentru aplicația TikTok, pe traseul din fața unui centru comercial din municipiul Bălți. La un moment dat, un automobil, în care se aflau alți doi tineri de 18 ani, au tamponat-o pe adolescenta de 17 ani. Aceasta se filma în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. În consecință, minora s-a ales cu o fractură la picior.

Poliția a fost sesizată de medici, care au anunțat despre cele întâmplate. Tinerii implicați în incident nu au solicitat intervenția polițiștilor, motivând ca s-au împăcat pe loc.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un proces penal. Conform legii, persoana vinovată riscă amendă de până la 32 500 lei sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: