O aplicație de învățare a limbilor străine din Moldova, locul 1 la EdTech Awards 2024. Alaiba: Vom continua să investim în inovație
Full Article 2 minutes read

O aplicație de învățare a limbilor străine din Moldova, locul 1 la EdTech Awards 2024. Alaiba: Vom continua să investim în inovație

Aplicația pentru însușirea limbilor străine Langly, fondată de moldoveanul Vitalii Petrosyan, a câștigat locul 1 la EdTech Awards 2024. EdTech Awards este cel mai mare program de premii din lume care onorează contribuțiile semnificative din sectorul tehnologiei educaționale. Cu această ocazie ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării Dumitru Alaiba a felicitat antreprenorul. 

Ministrului Economiei a anunțat că, pe 4 aprilie, Langly a obținut locul 1 la EdTech Awards 2024, cel mai mare program de premii din lume dedicat edtech, care recunoaște contribuțiile remarcabile la transformarea educației prin tehnologie.

Prin acest premiu, Langly este recunoscută printre cei mai mari inovatori din industrie și este desemnată drept cea mai bună soluție de învățare a limbii engleze la nivel mondial. Impresionant și felicitări!”, a menționat Dumitru Alaiba.

Totodată, fondatorul Langly, Vitalie Petrosyan este printre cei 20 de câștigători ai Programului de Sprijin pentru Inovații Digitale și Start-upuri Tehnologice. Acesta a câștigat 500 000 lei, bani nerambursabili de la Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, la fel pentru cel mai bun instrument de învățare a limbilor străine.

Vreau să vedem cât mai multe startup-uri, unde tinerii rup tipare, inovează și schimbă starea de lucruri. De asta o să continuăm să investim în inovație”, a menționat ministrul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: