O bătrână din Dondușeni, omorâtă în bătaie, după ce a refuzat să își mai împrumute consăteanul. Suspectul – reținut și plasat în arest
Full Article 2 minutes read

O bătrână din Dondușeni, omorâtă în bătaie, după ce a refuzat să își mai împrumute consăteanul. Suspectul – reținut și plasat în arest

O femeie în vârstă de 72 de ani a fost omorâtă în bătaie, după ce a refuzat să își mai împrumute consăteanul. Crima a avut loc pe 6 februarie, în localitatea Țaul din raionul Dondușeni. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că a reținut suspectul, un bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta își va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv.

Potrivit IGP, cadavrul bătrânei a fost depistat la domiciliu, cu semne de moarte violentă, pe 6 februarie curent. Suspectat de crimă a fost un bărbat în vârstă de 57 de ani, consătean al femeii.

Preliminar s-a stabilit că bărbatul periodic împrumuta bani de la victimă, însă când femeia a refuzat să-i mai împrumute, acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, iar în rezultatul leziunilor primite victima a decedat. Ulterior bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută.

„În rezultatul măsurilor întreprinse de polițiști, bănuitul a fost localizat și reținut. La moment pe numele lui a fost eliberat mandat de arest pentru 30 de zile. Tot el, anterior a mai fost cercetat penal și condamnat pentru diverse infracțiuni”, anunță IGP.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru omor intenționat.

Conform legii, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: