O clădire supraetajată din Herson, ținta unui atac: sunt răniți
Full Article 40 second read

O clădire supraetajată din Herson, ținta unui atac: sunt răniți

Armata rusă a bombardat Hersonul în dimineața zilei de 2 iulie, iar una din rachete a lovit o clădire supraetajată, a anunțat procuratura regiunii. 

„Cel puțin patru persoane au fost rănite”, a comunicat procuratura din Herson, menționând că datele despre numărul victimelor încă se precizează, scrie BBC.

Reprezentanții procuraturii au adăugat că în acest sens au inițiat o urmărire penală.

Ukrainskaea Pravda scrie că sub lovitura rachetei au nimerit inclusiv o farmacie și o unitate de alimentație publică din Herson. Iar un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost rănit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: