UPDATE O echipă de medici a fost amenințată cu un pistol în sectorul Râșcani al capitalei, de către un pacient
Full Article 2 minutes read

UPDATE O echipă de medici a fost amenințată cu un pistol în sectorul Râșcani al capitalei, de către un pacient

O echipă de medici, care a fost solicitată să intervină în sectorul Râșcani al capitalei, a fost amenințată cu arma de către un bărbat. Incidentul s-a produs în dimineața de 8 noiembrie. 

Totul s-a întâmplat după ce o persoană a telefonat la serviciul 112 și a solicitat ambulanța. Apelul a fost înregistrat la ora 04:36, pentru un pacient de 32 ani. Echipa SAMU Ciocana s-a deplasat la locul solicitării, însă în scara blocului a depistat un bărbat cu comportament ciudat. În timpul examinării, pacientul a scos o armă și a amenințat membrii echipei de pe ambulanță. Astfel, individul intenționa să obțină preparate narcotice din trusa cu medicamente.

Felcerul echipei de asistență medicală de urgență a reușit să solicite ajutorul unui echipaj de poliție. Suspectul a fost reținut, iar cazul este înregistrat de poliție.

UPDATE (12:10) Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a precizat că arma îndreptată de bărbat spre medici s-a dovedit a fi o brichetă. Incidentul a avut loc pe strada Dimo din capitală, iar suspectul are 31 de ani. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru „Ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”.

Individul riscă o amendă între 27 500 și 37 500 de lei, între 180 și 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii sau de la 1 la 3 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: