O femeie de 68 ani, internată în secția Covid a unui spital din capitală, s-a aruncat de la înălțime
Full Article 2 minutes read

O femeie de 68 ani, internată în secția Covid a unui spital din capitală, s-a aruncat de la înălțime

O femeie de 68 de ani, care era internată în Spitalul Republican din capitală, din cauza infecției COVID-19, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al clădirii. În urma traumatismelor, aceasta a murit. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati.

Incidentul a fost înregistrat la ora 14:30, pe 3 noiembrie, pe str. Testimițeanu din capitală. Oamenii legii au stabilit că pacienta avea 68 de ani și era internată în secția COVID. În urma traumatismelor, aceasta a decedat. Cazul este investigat de poliție.

Pe 21 octombrie, un bărbat de 83 de ani și-ar fi pus capăt zilelor în timp ce era internat în Centrul Covid-19 situat pe teritoriul Centrului expozițional „Moldexpo”.  Pacientul a fost depistat strangulat cu cablul de la concentratorul de oxigen.

În luna iulie 2020, o pacientă cu Covid-19, care se afla sub tratament de mai multe zile și a cărei stare se îmbunătățise vizibil, a fost găsită strangulată cu furtunul de la duș într-o baie a Spitalului Sf. Arhanghel Mihail din municipiul Chișinău. Pacienta de 48 de ani nu avea comorbidități, avea o evoluție bună și se bucura de sprijinul permanent al rudelor.

Medicii susțin că infecția COVID-19 afectează sistemul nervos al pacienților, iar sindromul depresiv este caracteristic pentru pacienții testați pozitiv la COVID-19.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: