O femeie de 80 de ani a murit într-un incendiu care s-a produs în raionul Soroca
Full Article 1 minutes read

O femeie de 80 de ani a murit într-un incendiu care s-a produs în raionul Soroca

O femeie de 80 de ani a murit, după ce locuința în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul s-a produs în dimineața de 23 noiembrie în localitatea Cosăuți, raionul Soroca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:45.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la fața locului au fost trimise două echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că ard bunurile materiale din două camere.

În procesul intervenției, pompierii au depistat cadavrul carbonizat a proprietarei în vârstă de 80 de ani. Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează populația se respecte regulile antiincendiare în special în perioada rece a anului, atunci când oamenii utilizează sursele de încălzire.

În cazul persoanelor în etate și a copiilor este indicat că aceștia să fie monitorizați și să nu fie utilizate instalații improvizate pentru încălzirea locuințelor.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2020, în Republica Moldova au avut loc 1580 incendii în care și-au pierdut viața 84 de persoane.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: