O femeie de 80 de ani din Briceni, amenințată cu un cuțit pe pragul casei. Agresorul a încercat și să o violeze 
Full Article 2 minutes read

O femeie de 80 de ani din Briceni, amenințată cu un cuțit pe pragul casei. Agresorul a încercat și să o violeze 

O femeie în vârstă de 80 de ani din raionul Briceni a fost agresată la domiciliu de către o persoană necunoscută. Potrivit oamenilor legii, bănuitul este un bărbat din același sat cu femeia. Acesta a lovit-o cu pumnul, apoi a amenințat-o cu un cuțit pentru a-i fi oferiți bani. Ulterior, agresorul a încercat să întrețină un raport sexual cu victima.

În seara zilei de ieri, în jurul orei 19:25, Inspectoratul de Poliție Briceni a fost sesizat de către o femeie, locuitoare a unui sat din raionul Briceni. Aceasta a declarat că o femeie din localitate a fost agresată la domiciliu de către o persoană necunoscută.

La fața locului, polițiștii au stabilit că o femeie de 80 de ani, aflându-se la domiciliul său, ieșind afară, pe pragul casei a fost bruscată de către un bărbat necunoscut. Acesta ar fi aplicat forța fizică lovind-o cu pumnul în regiunea feței, apoi a luat un cuțit și a amenințat-o cu moartea dacă nu spune unde păstrează banii. După mai multe verificări, bărbatul nu a găsit bani.

Ulterior, agresorul a încercat să întrețină un raport sexual cu victima contrar voinței sale.

Femeia de 80 de ani este examinată de către medicul-legist.

Urmare acțiunilor de investigații întreprinse de polițiști, persoana bănuită a fost identificată și localizată. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 38 de ani, locuitor al aceluiași sat. Ca urmare, bănuitul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Briceni, fiind reținut pentru 72 ore.

Agresorul fiind supus testării alcoolscopice s-a stabilit că era băut, concentrația de alcool în aerul expirat fiind de 0.31 mg/l.  

La moment sunt stabilite toate circumstanțele.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: