O fetiță de doi ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc de locuit din Chișinău
Full Article 2 minutes read

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc de locuit din Chișinău

O fetiță de doi ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc de locuit din capitală. Oamenii legii spun că aceasta, împreună cu sora ei la fel minoră, au fost lăsate câteva minute fără supraveghere. La moment, minora în vârstă de 2 ani se află la spital. 

Poliția a fost sesizată, în seara zilei de 22 februarie – în jurul orei 20:00, despre faptul că o minoră a căzut de la etajul 6 al unui bloc de locuit de pe strada Mircea cel Bătrîn din Chișinău.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana și un echipaj medical. Preliminar, oamenii legii au stabilit că fetița de doi ani a căzut pe acoperișul anexei de la etajul 1 al blocului de locuit.

Polițiștii spun că minora, împreună cu sora ei de 10 ani, au fost lăsate câteva minute fără supraveghere. Cele două au urcat pe pervaz, unde s-ar fi jucat.

„Mama acestora fiind în altă odaie, a auzit un zgomot, intrând a depistat că minora de 2 ani a căzut pe acoperișul anexei de la etajul 1 al blocului de locuit”, a comunicat pentru NM ofițerul de presă al poliției Natalia Stati.

Oamenii legii menționează că minora se află la spital.  Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, la moment se stabilesc toate circumstanțele producerii tragediei.

Totodată, polițiștii vin cu mai multe recomandări către părinți:

-supravegheați în permanență copiii, în special dacă locuiți la bloc;

-asigurați-vă că micuții nu au acces la geam;

-montați dispozitive speciale pentru blocarea geamurilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: