UPDATE O fetiță de 7 ani a dispărut de pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău
Full Article 40 second read

UPDATE O fetiță de 7 ani a dispărut de pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău

O fetiță, în vârstă de 7 ani, a dispărut în sectorul Botanica din capitală. Minora se afla împreună cu bunicul ei, pe teritoriul Grădinii Zoologice. 

Potrivit poliției, fetița, împreună cu bunelul, originari din satul Costești, raionul Ialoveni, au mers la Grădina Zoologică. La un moment dat bărbatul a observat că fata a dispărut și a anunțat imediat poliția. Oamenii legii informează că din imaginile video de pe camerele de supraveghere se observă că minora a ieșit de pe teritoriul Grădinii Zoologice și a plecat într-o direcție necunoscută.

UPDATE (19:02)  Fetița a fost depistată de un echipaj al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă pe str. Lev Tolstoi. Aceasta a fost transportată spre Inspectoratul de Poliție Botanica, unde o aștepta bunelul.

UPDATE O fetiță de 7 ani a dispărut de pe teritoriul Grădinii Zoologice din Chișinău


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: