O navă cu 13 marinari ucraineni s-a scufundat în Marea Neagră în apropierea litoralului românesc: doi morți și un dispărut
Full Article 2 minutes read

O navă cu 13 marinari ucraineni s-a scufundat în Marea Neagră în apropierea litoralului românesc: doi morți și un dispărut

O navă cu marinari ucraineni, sub pavilionul Insulelor Comore, s-a scufundat joi dimineață la 70 de mile marine de Portul Constanța. Cargoul avea la bord 13 persoane, scrie Digi24. Două persoane au murit, una este dată dispărută, iar zece au fost salvate, este bilanțul provizoriu al accidentului maritim.

„Nava ‘Volgo Balt 179’ este scufundată. Echipajul navei este format din 13 persoane, 12 bărbaţi şi o femeie, toţi cetăţeni ucraineni. Cele zece persoane salvate se află în spitalul navei GSP Falcon şi primesc toate îngrijirile necesare. Un membru al echipajului nu a fost găsit până în acest moment. Operaţiunea de salvare continuă”, au informat reprezentanţii Grupului Servicii Petroliere (GSP).

„La 04:40 dimineaţa, GSP Falcon a recepţionat un mesaj de urgenţă de la nava ‘Volgo Balt 179’. Operaţiunea de salvare a început fără întârziere, în condiţii meteo deosebit de dificile, vânt de 50 km/h şi valuri de 4 metri. Ultimul mesaj transmis de ‘Volgo Balt 179’ a fost de abandon navă”, a transmis GSP, potrivit Agerpres.

Persoana dispărută în apele Mării Negre este căutată în continuare. Marinarii salvaţi vor fi transportaţi la dana de pasageri din portul Constanţa, la finalizarea operaţiunilor de salvare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: