O nouă alertă cu bombă. Sediul unei bănci din centrul capitalei ar fi minat
Full Article 2 minutes read

O nouă alertă cu bombă. Sediul unei bănci din centrul capitalei ar fi minat

Alertă în centrul Capitalei. O persoană a anunțat reprezentanții unei bănci de pe strada A. Pușkin că în incinta clădirii ar fi plasate mai multe obiecte explozibile. 

Reprezentanții Poliției au fost informați despre alertă în dimineața zilei de 12 iulie, la ora 09:04.

Informația la 112 a parvenit de la reprezentanții băncii. Aceștia au declarat polițiștilor că pe poșta electronică a băncii a parvenit un mesaj precum că în incinta clădirii sunt plasate mai multe obiecte explozibile.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, iar persoanele din incinta băncii au fost evacuate.

UPDATE: În urma verificărilor, nu au fost depistate obiecte suspecte ori explozibile.

Amintim că noaptea trecută, activitatea Aeroportului din Chișinău a fost perturbată din cauza unei alerte de minare. Și pe teritoriul Găgăuziei au fost anunțate alerte cu bombă. Acestea au fost raportate, în dimineața zilei de 12 iulie, la sediile Executivului UTA Găgăuzia, Curții de Apel din Comrat și Universitatea de stat din regiune.

Menționăm că la începutul lunii iulie, în țară s-au produs peste 50 de alerte false cu bombă.

Potrivit legii, persoanele care anunță cu bună știință despre alerte falsă cu bombă riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau până la 2 ani de închisoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: