O nouă avertizare meteo: cod galben de răcire a vremii. Ce temperaturi ne așteaptă
Full Article 40 second read

O nouă avertizare meteo: cod galben de răcire a vremii. Ce temperaturi ne așteaptă

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pe 9 ianuarie un nou cod galben. De această dată, este vorba de scăderea temperaturii, pe întreg teritoriul țării. Avertizarea vizează ziua 10 ianuarie.

„În legătură pătrunderea masei de aer polar pe teritoriul țării, pe 10 ianuarie temperatura aerului pe parcursul nopții se va situa între – 10 și -15°C”, anunță SHS.

Meteorologii susțin că izolat se va menține polei slab pe firele electrice și copaci. Pe drumuri se va forma ghețuș.

Precizăm că Moldova se află, de pe 8 ianuarie, sub cod galben de schimbare bruscă a vremii. Avertizarea a fost reactualizată, după ce țara a fost sub cod portocaliu, din 7 ianuarie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: