O platformă online dedicată Cafenelei Guguță și Grădinii Publice „Ștefan cel Mare”, lansată de hramul orașului
Full Article 1 minutes read

O platformă online dedicată Cafenelei Guguță și Grădinii Publice „Ștefan cel Mare”, lansată de hramul orașului

De hramul orașului, membrii comunității Occupy Guguță, au lansat împreună cu alți activiști o platformă online dedicată Cafenelei Guguță și Grădinii Publice „Ștefan cel Mare”.

„Este un spațiu important pentru oraș și ținem să îl păstrăm”, scriu membrii comunității Occupay Guguță într-o postare pe Facebook.

Inițiatorii proiectului, care sunt membrii comunității Occupy Guguță, asociația A. O. Salvați Chișinăul și platforma de știri Platzforma invită toți doritorii să contribuie cu orice materiale, fotografii și documentații legate de acest loc drag tuturor chișinăuenilor.

„Ne dorim un Chișinău mai accesibil, un Chișinău în care înving interesele cetățenești, unde spațiul public poate fi utilizat și valorificat de locuitori și locuitoare. Ne dorim un Chișinău în care memoria colectivă este păstrată, iar clădirile și străzile istorice sunt reabilitate, refolosite, redeschise și readuse la viață prin implicarea comunităților.

Ne dorim un oraș mai verde, mai prietenos oamenilor de orice vârstă și cu orice necesități, ne dorim un Chișinău în care suntem întrebați despre deciziile care se iau legate de oraș”, se mai arată în postare.

Platformă online poate fi accesată AICI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: