O tânără din Rusia, care reprezintă un club sportiv din Chișinău, a câștigat turneul internațional de la Istanbul la patinaj artistic
Full Article 30 second read

O tânără din Rusia, care reprezintă un club sportiv din Chișinău, a câștigat turneul internațional de la Istanbul la patinaj artistic

Anastasia Graciova a câștigat turneul internațional de la Istanbul la patinaj artistic printre senioare. Ea a înregistrat rezultatul 167.56, fiind urmată de Julia Sauter din România (165.09) și Eliska Brezinova din Cehia (164.32).

„Grație victoriei din Turcia, Anastasia a luat o opțiune serioasă de calificare la Campionatul Mondial”, comunică reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv al Republicii Moldova.

Graciova s-a născut la Moscova. Ea început să practice sportul la 4 ani. În prezent, Graciova reprezintă clubul sportiv „Megasport” din Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: